Η ‘Εμπνευση

Φύλλα που θροΐζουν καθώς ο άνεμος εμπνέει το μαγικό ταξίδι της δημιουργίας, μία αίσθηση τόσο κοντά στην ανάσα.

Η πνοή της γέννησης και η υπόσχεση της αναγέννησης, ακλόνητα θεμέλια και καρπός ελπίδας από το δέντρο της ζωής

αέναος κύκλος έμπνευσης για τη δημιουργό Νικολέτα Ψάλτη.

Οι Δημιουργίες

Ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης, η αυθεντική έκφραση και η απόλυτη κομψότητα, αποτελούν τους τρεις βασικούς άξονες της καλλιτεχνικής δυναμικής της δημιουργού, που ήρθε για να μας θυμίσει όλα όσα θα θέλαμε να αγγίξουμε και να νιώσουμε στα νοερά ταξίδια του μυαλού μας.

Η τέχνη που γεννιέται και εκφράζεται από την πολυτελή απλότητα της φύσης.

Απρόσμενα υλικά πάνω σε καμβά ολοκληρώνουν την σχηματική αποτύπωση της φύσης, αφυπνίζοντας εικόνες και συναισθήματα.

Γεύσεις και αναμνήσεις μίας άλλης εποχής ζωντανεύουν και πάλι, εκεί που η έμπνευση συναντά τη δημιουργία.

Έρωτας, η αιώνια αναζήτηση και οι όψεις του, παθιασμένες….. αρχέγονες, θρέφουν τον καρπό της ζωής.

Τα όνειρα που γεννά η αγάπη, ανυψώνοντας τη γήινη φύση από τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από τη γη, στην επιφάνεια, με τελικό προορισμό τον αιθέρα.

Η πεμπτουσία της ύπαρξης, εντυπωμένη πάνω στο δέντρο της ζωής.

Το φως που αγκαλιάζει τις στιγμές.

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες φωτός, γεμάτες τόλμη και εκκεντρική διάθεση, τιθασεύουν το σκοτάδι. Η ξεχωριστή αισθητική της δημιουργού, μεταμορφώνει τις νύχτες, σε καλοκαιρινό δειλινό.

Ανοίξτε τα μάτια σας στο φως.

Φύση που σχεδόν μπορείς να αγγίξεις, μέσα σε ένα τραπέζι.

Μία ασύγκριτη καλλιτεχνική σύνθεση, με ιδιαίτερη διακοσμητική αξία, που εξάρει τις αισθήσεις προσφέροντάς έναν ορίζοντα γεμάτο από θησαυρούς της φύσης κυριολεχτικά μέσα σε μία τραπεζαρία.

Interior Design

Η δυναμική ενός χώρου καθορίζεται από το πόσο έχουμε επενδύσει μέρος του εαυτού μας μέσα σε αυτόν, ενώ η καθημερινότητά μας αναβαθμίζεται όταν βιώνουμε την ομορφιά, την άνεση και την πολυτέλεια μέσα από τα πιο απλά πράγματα της ζωής, φιλτραρισμένα μέσα από το πρίσμα της τόλμης και της καινοτομίας της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ο προσωπικός μας χώρος, είναι ο τόπος που μπορούμε να αποκαλέσουμε «δικό μας κόσμο» και δεν πρέπει να διστάζουμε να ζητήσουμε την συμβολή ενός επαγγελματία όταν θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας στον εαυτό μας το ευ ζην που του αξίζει.

Η Νικολέτα Ψάλτη δραστηριοποιείται στην εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και επίπλωση χώρων, σε κατοικίες – διαμερίσματα, καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους. Η μοναδική καλλιτεχνική της έκφραση, συνδυασμένη με την προσωπική σας φιλοσοφία, θα σας δώσει ιδέες και λύσεις μαζί με ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την προσωπική σας αισθητική.

Δημιουργίες ειδικής κατασκευής

Αφήστε το δικό σας αποτύπωμα πάνω στο δέντρο της ζωής. Εμπιστευτείτε στη δημιουργό την προσωπική σας συλλογή, ένα συναίσθημα, μία προσωπική ανάμνηση ή τα πρόσωπα των αγαπημένων σας και δώστε στο δέντρο τον δικό σας ιδιαίτερο συμβολισμό.

Προσεγγίστε τις εναλλακτικές διακοσμητικές προτάσεις της, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Ο Άνθρωπος

Η ανερχόμενη δυναμική παρουσία της Νικολέτα Ψάλτη στο χώρο του Interior Design και η πηγαία καλλιτεχνική της έκφραση ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας βήματά της, ενώ η συνεχής επαφή της με τα παιδιά ως μητέρα και παιδαγωγός την ολοκληρώνει και την εμπνέει καθημερινά.

Η Νικολέτα Ψάλτη μαζεύει αστέρια μέσα από την θάλασσα, πραγματοποιεί τα όνειρα της και μοιράζεται μαζί σας τον δικό της κόσμο.